USR: Autostrada este vitală pentru județul Sălaj și este important să se continue construcția acesteia

Consilierul județean USR Nicolae Olar a lansat un apel, în ultima ședință de Consiliu Județean, către factorii decidenți ai județului și către toate forțele politice din Sălaj pentru susținerea Autostrăzii sălăjene.
Apelul este un demers pentru a se face presiuni asupra factorilor de decizie de la București pentru deblocarea problemelor de pe porțiunile sălăjene ale autostrăzii Transilvania, mai ales că în județ există toate cele trei partide care compun guvernul actual.
Consilierul județean Nicolae Olar:  „Cu Cătălin Drulă și Horațiu Cosma la Ministerul Transporturilor, în 2021, Autostrada Transilvania a fost o prioritate pentru USR. Ea rămâne în continuare o prioritate pentru USR și implicit pentru USR Sălaj.
Autostrada nu este un proiect fundamentat pe orgoliile noastre, ci așa cum am zis este o necesitate vitală, una din marile șanse pentru dezvoltarea Sălajului.
Dacă vom face front comun și vom fi uniți pentru Sălaj, dacă toate forțele politice din Sălaj vor fi unite în jurul aceleiași idei vom reuși să o impunem la cel mai înalt nivel, iar peste ani vom putea spune că ne-am făcut datoria și județul nostru are în sfârșit o autostradă”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *