Vicarul Episcopiei Sălajului, Ionuț Pop, a participat la hramul Bisericii din Călacea, com. Gârbou

Sărbătoare mare în localitatea Călacea, comuna Gârbou. Astăzi, 21 noiembrie, a avut loc hramul Bisericii Ortodoxe „Intrarea în biserică a Maicii Domnului nostru Iisus Hristos” din Călacea, comuna Gârbou. Parohia Ortodoxă Călacea, din Protopopiatul Jibou este condusă de preotul Mihai Cherecheș.

La eveniment a participat Preacucernicul Părinte Ionuț Pop, Vicarul Eparhial al Episcopiei Sălajului, alături de un ales sobor de preoți.

„Slavă lui Dumnezeu pentru toate! Mulțumim Precucernicului Părinte Ionuț Pop, Vicarul Eparhial al Episcopiei Sălajului, și Părinților împreună slujitori, pentru dragostea de a fi alături de noi în acestă importantă și frumoasă zi de sărbătoare pentru parohia Călacea. Hramul Bisericii ,, Intrarea în Biserică a Maicii Domnului nostru Iisus Hristos,, Bunul Dumnezeu și Maica Domnului să vă ajute tuturor!”, a transmis preotul de la Călacea, Mihai Cherecheș. 

În cadrul Dumnezeieştii Liturghii din din Parohia Năpradea, în duminica din 19 mai 2019, Preasfințitul Părinte Petroniu a hirotonit întru preot pe seama Parohiei Călacea, din Protopopiatul Jibou, pe diaconul Mihai Cherecheș.

Mihai Chereceș, preot paroh Parohia Călacea

Şcoli absolvite şi anul absolvirii:
– Liceul Ortodox „Sfântul Nicolae” Zalău (2011)
– Facultatea de Teologie Oradea (2015)
Data hirotoniei: 19 mai 2019
Parohii ocupate şi perioada: Călacea (2019- prezent)
Grade profesionale: Debutant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *