Viceprimarul Jiboului, Vlad Pașcalău, împarte apă potabilă cetățenilor pe perioada caniculei

M
În contextul #temperaturilor extrem de #ridicate si a #disconfortului termic si ținând cont de faptul ca județul Sălaj se afla sub #cod #rosu 🔴 de temperaturi ridicate, Primăria Orașului Jibou, prin intermediul personalului din Serviciul Poliției Locale, vine în sprijinul cetățenilor, prilej cu care oferă celor aflați apa potabilă la cortul de prim-ajutor.
„Am montat un cort de prim ajutor unde distribuim apă potabilă iar in caz de situații urgente, acordam ingrijiri, fiind prezent in acest sens si un cadru medical din cadrul Spitalului Orășenesc Jibou🆘, în persoana domnului asistent șef Ureche Valer.
✅ De asemenea personalul politiei locale va patrula pe strazile din oras in vederea identificarii si acordarii sprijinului persoanelor vulnerabile care pot fi afectate de disconfortul termic.
✅Hidratarea este imperios necesară în vederea unei bune funcționări a organismului uman, cu atât mai mult în această perioadă. Recomandarile noastre sunt de a evita, pe cat posibil, deplasările in intervalul orar 12.00-17.00, cand temperaturile pot ajunge la valoarea de 36 grade si consumul a cel putin 2 litri de apă pe zi, in vederea unei hidratări corespunzătoare”, transmite viceprimarul Vlad Pașcalău. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *