Viceprimarul Jiboului, Vlad Pașcalău, premiat de conducerea AJF la Gala Sportului Sălăjean

În cadrul Galei Sportului Sălăjean, eveniment organizat săptămâna trecută de Asociația Județeană de Fotbal Sălaj (AJF), viceprimarul Orașului Jibou, Vlad Pașcalău a fost premiat de către președintele AJF, Daniel Sabou, pentru întreaga activitate sportivă întreprinsă la cel mai înalt nivel.

Astfel, viceprimarul Vlad Pașcalău a primit de la conducerea AJF Sălaj o Diplomă de merit pentru cariera sportivă ireproșabilă, dar și pentru că după ce a pus ghetele în cui, acum, în calitate de viceprimar susține și este în continuare implicat în fenomentul sportiv.


Tânărul Vlad Pașcalău este cunoscut în rândul iubitorilor de fotbal din judeţ, având în vedere că în cariera sa a jucat şi la nivelul Ligii a II-a, eşalon în care a evoluat pentru FC Silvania Şimleu Silvaniei.

În ultimii ani din cariera de fotbalist, Vlad Paşcalău a evoluat pentru Rapid Jibou, fiind şi antrenor la grupele de copii şi juniori din cadrul clubului, iar în carieră a mai trecut şi pe la Silvania Cehu Silvaniei. Vlad Paşcalău s-a remarcat şi în competiţiile de minifotbal din judeţ, evoluând cu succes la echipele Athos Com, Sportul Sălăjean, Fan Courier şi Dia Guard.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *