Viceprimarul orașului Jibou, Vlad Pașcalău, în vizită la compania SC Grovinvest SRL

Unul dintre cei mai tineri lideri politici din județul Sălaj, Vlad Pașcalău – viceprimarul Orașului Jibou, a făcut azi o vizită la compania SC Grovinvest SRL, dând asigurări mediului de afaceri că administrația locală condusă de primarul Dan Ghiurco sprijină  companiile din oraș și că se are în vedere extinderea Parcului Industrial cu circa 5 hectare.

„Azi am vizitat firma SC Grovinvest SRL, o sociatate cu sediul în Parcul industrial, care produce si furnizează echipamente medicale, fiind o companie în plina accensiune, focusată pe optimizarea liniei de producție, eficientizarea costurilor si cresterea calității produselor. Din punct de vedere evolutiv, SC Grovinvest SRL reprezintă una dintre cele mai tehnologizate fabrici din zona Sălajului”, transmite viceprimarul Vlad Pașcalău.
Maanagerul companiei Claudiu Marincas spune că în ultimii 3 ani s-au investit peste 4 milioane de Euro in extinderea capacității de producție prin construirea a două noi hale de producție si tehnologizarea acestora cu echipament modern. Investițiile realizate in modernizarea/retehnologizarea unității de producție au avut drept scop cresterea productivității bazată pe calitate si tehnologie precum imbunătățirea si conditiile de munca pentru angajați.
SC Grovinvest depune toate eforturile pentru a oferi cele mai bune condiții de munca angajaților său fiind un important angajator, in prezent aici muncind peste 130 de persoane.
„Din discuțiile avute cu conducerea am înțeles că lista investițiilor va continua, compania dorind sa își extindă activitatea, dar din păcate se lovesc de o problema tot mai des întâlnita, aceea a lipsei fortei de muncă. Am avut discutii legate de modul in care administrația publică locală a orașului nostru se poate implica pentru a incuraja persoanele aflate in cautarea unui loc de muncă sa se adreseze firmelor din parcul industrial. De asemenea vă informăm ca Primaria orașului Jibou are in vedere extinderea Parcului industrial cu încă 5 ha”, a conchis tânărul viceprimar de la Jibou, Vlad Pașcalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *