Viceprimarul Teodor Bălăjel a adus trenulețul lui Moș Crăciun în centrul Zalăului

Trenulețul lui Moș Crăciun îi plimbă gratuit, înceând de azi, pe copiii din Zalău, în decorul sărbătorilor de iarnă, pe platoul din fața Prefecturii și pe noua stradă Unirii, unde iluminatul festiv este deosebit, iar cei mici se pot simți ca într-o poveste frumoasă de Crăciun.
„Sărbătorile de iarnă sunt în primul rând pentru copii, așa că am căutat să le dăm prilej de bucurie. Am reușit să aducem acest trenuleț care va plimba toți copiii din Zalău sub 14 ani care doresc să vadă centrul Zalăului din trenul frumos împodobit cu lumini și în sunet de colinde, începând de azi până în 10 ianuarie, în fiecare zi de la ora 16.00 la ora 21.00.
Am căutat sponsorizare, pentru că recenta ordonanță care limitează drastic cheltuielile publice ne-a ridicat probleme în privința manifestărilor de sărbători. Și am găsit oameni cu inimă mare, care știu ce înseamnă spiritul Crăciunului. Primăria Municipiului Zalău a încheiat un protocol de colaborare cu firma Miniride SRL, care a fost de acord să pună la dispoziție gratuit acest serviciu de divertisment pentru copii.
Așteptăm părinții la o plimbare împreună cu copiii prin centrul Zalăului, pe strada Unirii, de acum stradă pietonală, cu iluminat și decoruri deosebite, într-o atmosferă deosebită”, transmite viceprimarul Zalăului, Teodor Bălăjel. 

One thought on “Viceprimarul Teodor Bălăjel a adus trenulețul lui Moș Crăciun în centrul Zalăului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *