Viceprimarul Teodor Bălăjel a vizitat șantierul de la Cinematograful Scala, realizat prin CNI

Cinematograful Scala este în etapa de execuție a finisajelor, toate echipamentele sunt achiziționate astfel că reabilitarea, finanțată de Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții, urmează să fie finalizată în primăvară.
Zălăluanii vor avea un cinematograf modern, cu o sală pentru proiecții 2D cu 240 de locuri, o sală pentru filme 3D cu 25 de locuri, un planetariu cu 25 de locuri, dar și un hol primitor, amenajat cu mult stil, un loc de relaxare deosebit.
„Împreună cu directorul Direcției Tehnice a Primăriei, Dănuț Curea, am fost ieri la o întâlnire cu proiectantul, constructorii de la blocul Scala și cinematograf pentru câteva detalii, inclusiv privind modul în care va fi realizat și frontispiciul cinematografului, având în vedere că reabilitarea blocului este pe final și vom începe în curând lucrările la noua arhitectură a zonei Scala, cu monumentul lui Mihai Viteazu în centru”, a transmis viceprimarul Teodor Bălăjel. 
Pe frontispiciu va fi montat un ecran LCD, iar alături va fi scris numele cinematografului, pentru a cărui formă și culoare s-au făcut mai multe propuneri și simulări.
„Ne implicăm și consultăm specialiștii să putem garanta că noul ansamblu arhitectural din zona Scala va aduce un mare plus Zalăului”, a mai spus vicele Zalăului, Teordo Bălăjel. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *