Viceprimarul Teodor Bălăjel oferă membrilor PSD Zalău șansa afirmării

Viceprimarul Teodor Bălăjel a anunțat ieri că și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al PSD Zalău, la alegerile ce vor avea loc în 27 octombrie pentru o nouă conducere a organizației municipale. Este susținut de oameni cu greutate din organizația municipală, printre care se numără și cei mai importanți dintre aleșii în Consiliul Local Zalău, care au făcut o echipă de succes cu primarul Ionel Ciunt și cu viceprimarul Teodor Bălăjel în dezvoltarea orașului din ultimii ani.

Alegerile sunt organizate la solicitarea conducerii centrale a PSD, care vrea o întărire a partidului, cu oameni la conducerea organizațiilor din țară care să aibă recunoaștere din partea comunităților. O pregătire pentru anul 2023, când PSD va avea prim-ministrul, cel mai probabil Marcel Ciolacu, și pentru 2024, când vor avea loc alegeri locale, alegeri parlamentare și alegeri prezidențiale.

După alegerile pentru conducerea organizației municipale a PSD, luna viitoare vor avea loc și alegeri pentru conducerea PSD Sălaj.


Mesajul prin care Teodor Bălăjel anunță membrii PSD Zalău că și-a depus candidatura

Azi mi-am depus candidatura pentru funcția de președinte al PSD Zalău, la alegerile ce vor avea loc în 27 octombrie pentru o nouă conducere a organizației municipale.

Am alături de mine o echipă formată din oameni reprezentativi pentru organizație, inclusiv consilieri municipali, cu care PSD a câștigat alegerile în Zalău, oameni cu o importantă recunoaștere în comunitate pentru cine sunt și pentru ceea ce fac.

Îi prezint aici pe o parte din cei care mă susțin și susțin o coordonare a PSD Zalău în așa fel încât opiniile și aptitudinile tuturor membrilor organizației să fie valorificate, toți să fie reprezentați corespunzător. În continuare, vom completa această listă.

Popiț Iulian

Costina Iulia

Taloș Gheorghe

Bercean Dan

Nicoară Andreea

Criste Sorin

Ursente Ioan Adrian

Hosu Valentin

Turc Mariana

Pop Dorel

Tripon Dan

Suciu Mihai

Marincaș Andrei

Îi chem pe toți membri PSD Zalău să mi se alăture și să vină la vot în 27 octombrie să alegem o conducere care să crească nivelul de reprezentare a membrilor organizației”, este anunțul făcut de Teodor Bălăjel pe facebook.


Teodor Bălăjel  – un om de acțiune apreciat de zălăuani

Teodor Bălăjel a fost ales de zălăuani de patru ori în Consiliul Local, iar acum este la al doilea mandat de viceprimar. Poziție din care s-a afirmat, din 2016, ca omul cu cea mai valoroasă experiență și ca cel mai de acțiune pentru proiectele de dezvoltare a Zalăului, atât în ce privește obținerea finanțărilor, cât și realizarea lucrărilor.

Pregătirea și experiența profesională și-au spus cuvântul. Teodor Bălăjel a fost șef de promoție la absolvirea Facultății de Mecanică a Institutului Politehnic Traian Vuia din Timișoara. A putut așadar să aleagă între repartiția în cercetare și repartiția în producție. A preferat Combinatul de Utilaj Greu din Cluj-Napoca. A venit acasă, la Zalău, și a parcurs toate etapele profesionale, de la șef de atelier, șef de secție, șef de producție, director de fabrică.

A dovedit că este preocupat să dezvolte orașul prin implicarea în atragerea de fonduri, o reușită recunoscută prin faptul că administrația orașului a primit din partea Asociației Municipiilor din România o distincție pentru volumul banilor atrași. Teodor Bălăjel spune că administrația a valorificat la maxim tot ce înseamnă accesarea banilor europeni. Iar zălăuanii știu și că Teodor Bălăjel este foarte implicat în realizarea fizică a proiectelor pentru dezvoltarea orașului și că are viziune pentru aceasta.

Iulian Popiț, avocat, consilier municipal: „Teodor Bălăjel este omul dedicat în orice face, o persoană capabilă fără doar și poate, care a dovedit până în prezent că se poate ocupa de nevoile cetățenilor, de nevoile orașului. Este omul care este preocupat de reconstrucția municipiului Zalău”.

Gheorghe Taloș, subinginer, consilier municipal: „Teodor Bălăjel este omul pregătit la locul potrivit. Este un bun practician și ca dovadă se văd rezulatele în Municipiul Zalău. Proiectele de anvergură, toate sunt sub directa coordonare și îndrumare a d-lui viceprimar Teodor Bălăjel.”

Dan Bercean, inginer, consilier municipal: „Este un om principial și de acțiune. Mie personal îmi place pentru că nu se înconjoară de oameni subțirei”.

Iulia Costina, avocat: „Un om harnic, muncitor și implicat în problemele comunității și care alături de d-l primar Ionel Ciunt au schimbat în bine fața orașului. Am încredere că și pe viitor vor continua cu proiecte benefice comunității noastre care să crească gradul de bunăstare al locuitorilor municipiului Zalău.”

Andrea Nicoară, antreprenor: „Este un om dedicat, pune suflet în tot ceea ce face și este un bun ascultător.”


Sondaj – zălăuanii au cea mai mare încredere în Teodor Bălăjel

Aprecierea zălăuanilor pentru Teodor Bălăjel este confirmată de un sondaj online care este încă în desfășurare și care s-a dovedit de mare interes pentru locuitorii orașului, având în vedere numărul mare de participanți, aproape 700 până la această oră.

Sub întrebarea ”În cine aveți încredere?”, sunt supuse votului 9 persoane cunoscute cu influență în comunitate.

Majoritatea covârșitoare a zălăuanilor, 43 la sută, s-au pronunțat în favoarea lui Teodor Bălăjel.

Al doilea agreat de zălăuani este Vasile Bulgărean, cu 15 la sută, la o distanță foarte mare, cu 28 de procente în urma lui Bălăjel.

Actualul președinte al PSD Zalău, Călin Forț, căruia i-a revenit această funcție în 2020 fără să aibă atunci contracandidat, s-a ales în acest sondaj popular cu doar 6 la sută din voturi.

Sondajul nu îl include pe primarul Zalăului, Ionel Ciunt, cel mai probabil intenționat, fiind cunoscut că acesta este foarte popular în Zalău și e de presupus că s-a dorit să se afle cine este apreciat în lipsa lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *