Victorie pentru Primăria Mirșid! Se modernizează iluminatul public pe LED în toată comuna

Veste importantă pentru locuitorii comunei Mirșid! În cursul zilei de azi, 17 aprilie, primarul Călin Bereschi a semnat contractul de finanțare cu Agenția Fondului de Mediu pentru modernizarea iluminatului public în toate localitățile din comună.

Proiectul are o valoare de circa 1 milion de lei, adică 10 miliarde lei. În cadrul proiectului vor fi achiziționate 300 de corpuri de ilumnat LED, stâlpi, dar și instalarea unui sistem de telegestiune.

Trebuie menționat că Mirșid este prima comună din Județul Sălaj care a montat pe stâlpi corpuri de iluminat cu LED.

Lucrările cuprinse în cadrul proiectului vor începe în cel mai scurt timp. Cetățenii vor beneficia de confort și suguranță, iar investiția va contribui la reducerea cheltuielilor cu energia electrică pentru iluminatul public.

„Sunt bucuros să anunț faptul că în cursul zilei de astăzi am semnat contractul de finanțare cu AFM București pentru modernizarea iluminatului public în toată comuna Mirșid. Proiectul are o valoare de circa 1 milion de lei prin care vom achiziționa noi corpuri de iluminat și un sistem de telegestiune. Investiția va contribui substațial la confortul și diguranța cetățenilor, iar cheltuielile cu energia electrică pentru iluminatul public vor fi mult reduse”, transmite primarul Călin Bereschi. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *