VIDEO A început protestul “Nu vă mai bateți joc de banii noștri, opriți scumpirile !!” împotriva creșterilor la carburanți, alimente și facturi la utilități

M

Sălăjenii sătui să rabde toate creșterile de prețuri, începând la carburanți, mâncare, utilități, s-au organizează pe rețelele de socializare au început un protest la Zalău. Evenimentul organizat a adunat deja mii de aprecieri, astfel că mai mulți sălăjeni și-au arătat disponibilitatea de a participa la acest protest intitulat “Nu vă mai bateți joc de banii noștri, opriți scumpirile !!”. 

Organizatorul protestului îndemnă sălăjenii să se adune în număr cât mai mare, mâine, 19 iunie, în jurul orei 13.30, în zona RAR, la intrare în Zalău, după care vor pleca în coloană spre centrul orașului în parcarea de la Primărie.

„Ora 13:30, parcarea Cento lângă Magic Burger mai sus de RAR cum vi dinspre Panic. Plecarea se va face la ora 14:00 spre parcarea primăriei. Mesajul protestului este simplu, “Opriți măcelărirea economiei.”, este ireal ca parlamentarii să se plângă că nu exista bani la buget și vor să îi scoată tot de pe spatele celor 3.8mil de muncitori din sectorul privat în timp ce ei își măresc salariile și deschid 12.000+ de alte posturi în sistemul bugetar. Oameni buni, scriind mesaje pe Facebook, fără a lua atitudine, le scrieți degeaba. Protestele se înmulțesc de la o zi la alta în toată țara. Anunțul acestui protest a strâns mii de reacții și distribuiri așadar sper să ne prezentăm într-un număr cât mai mare astfel încât cei de la conducere să trimită mesajul nostru mai sus spre parlament deoarece au fost aleși să ne reprezinte.
Cei care participați o să vă rog să aveți pancarde, mesaje puse în geamurile mașinilor, etc. Din păcate fiind Duminică nu am găsit unde să printez eu câteva.
Mai multe detalii le voi prezenta acolo la ora 13:30 astfel încât protestul să decurgă organizat și fără probleme”, transmite organizatorul evenimentului. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *