VIDEO. Primarul Zalăului, Ionel Ciunt, a semnat autorizația de construire a Centurii Ocolitoare a orașului – tronson 2

Primăria Municipiului Zalău și-a făcut datoria❗️Primarul Ionel Ciunt a dat undă verde pentru realizarea unui obiectiv de investiții important pentru comunitatea noastră. Edilul a semnat autorizațai de construire a Variantei de ocolire a municipiului Zalău, tronson II, un obiectiv de investiție vital pentru orașul nostru.

Amintim că la data de 23 iulie 2020, a fost declarat câștigătorul procedurii de atribuire a contractului având ca obiect „Proiectare și execuție „Varianta de ocolire a municipiului Zalău între DN 1F km 79+625 – DJ 191C” către ofertantul declarat câștigător în cadrul procedurii de atribuire.

Ofertantul desemnat câștigător este Asocierea SYNOHIDRO CORPORATION LIMITED (China) – GOOD PROD S.R.L. (România), cu preţul de 185.538.106,56 de lei fără TVA și un punctaj total de 100 puncte, din care 60 de puncte pentru componenta financiară și 40 de puncte pentru componenta tehnică.

Durata contractului va fi de 114 luni, din care 6 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuție a lucrărilor, iar perioadă de garanție a lucrărilor de 84 de luni.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru construcția Variantei de ocolire a Municipiului Zalău între DN 1F, km 79+625 şi DJ 191C, în lungime de 5,535 km, care include proiectarea şi execuţia a 5 viaducte şi 2 poduri, precum şi a intersecţiilor giratorii cu DN1F şi cu DJ 191C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *