VIDEO: Un tânăr român a murit nevinovat, strivit de TIR în Italia

Un român în vârstă de 25 de ani a murit pe loc, iar o femeie de 53 de ani a fost rănită, într-un grav accident produs ieri pe șoseaua de centură a orașului Mantova, în Lombardia, Italia.

Un tânăr român a murit nevinovat, strivit de TIR în Italia. Pompierii s-au chinuit 4 ore să-i scoată trupul din duba zdrobită.

Sursa foto și text: gazzettadimantova.gelocal.it

Tânărul român lucra la o firmă de curierat.

El a murit pe loc, iar pompierii care au ajuns la fața locului s-au chinuit patru ore să scoată trupul neînsuflețit dintre fiarele mașinii.

Nenorocirea a avut loc puţin după ora 13.00, în accident fiind implicate trei vehicule: un TIR înmatriculat în Ungaria, o dubă condusă de un tânăr şofer român şi un SUV la volanul căruia se afla o şoferiţă în vârstă de 53 de ani.

Pe 3 decembrie după-amiză, duba condusă regulamentar de tânărul român circula pe șoseaua de centură a orașului Mantova, fiind urmată de SUV-ul femeii din Marmirolo.

La un moment dat, din motive necunoscute, şoferul unui TIR a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, lovind frontal duba românului.

Șoferul român a murit pe loc

Tânărul a murit pe loc, iar pompierii care au ajuns la fața locului s-au chinuit patru ore să scoată trupul neînsuflețit dintre fiarele mașinii.

Oamenii legii fac cercetări pentru a reconstitui cu exactitate dinamica accidentului:

„Va fi esențial să-l ascultăm pe șoferul de camion maghiar, care nu vorbește italiană, pentru a înțelege de ce a pierdut controlul TIR-ului”.

Potrivit Gazzetta di Mantova, a fost nevoie de șase ore pentru a elibera drumul de resturile vehiculelor implicate în accident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *