Vlăduța Lupău aproape dezbrăcată la televizor!?

Este îndrăgită de o generație întreagă, dar nimeni nu se aștepta să o vadă într-o astfel de ipostază. Vlăduța a ales să poarte la filmările pentru Revelion o ținută de bombă sexi, scrie desprevedete.ro


Vlăduța Lupău este în prezent una dintre cele mai apreciate soliste de muzică de petrecere. Vedeta adună milioane de vizualizări pe Youtube cu fiecare piesă lansată și se bucură de toată admirația fanilor.

Chiar dacă a devenit inițial celebră purtând costumul popular se pare că artista a lăsat deoparte inhibițiile și a apărut într-o rochie extrem de sexi la televizor.

Fanii de pe Instagram au fost în extaz

Deocamdată cei care o îndrăgesc pe frumoasa cântăreață s-au putut bucura de „priveliștea de vis” doar într-o fotografie pe care chiar cântăreața a postat-o pe contul ei de Instagram. Toată reprezentația scenică în care Vlăduța apare sumar îmbrăcată va încinge spiritele în seara de Revelion atunci când emisiunea va fi difuzată la televizor.

În fotografie, regina Youtube-ului apare alături de un alt „guru” al platformei respective, Dorian Popa.

S-a vindecat de COVID

Vlăduța a trecut recent printr-o perioadă foarte grea din punct de vedere al sănătății. Vedeta a fost infectată cu noul coronavirus fiind obligată să petreacă 2 săptămâni în izolare alături de soțul ei, care a primit același rezultat.

Artista nu a avut o formă grea a bolii însă s-a confruntat în câteva zile cu stări de rău mai accentuate.

Pe parcursul perioadei respective ea a ținut legătura cu sutele de mii de fani care o urmăresc în mod constant.

Din cauza infectării cu COVID, Vlăduța a trebuit inițial să refuze invitația de a cânta pentru emisiunile de Revelion. Se pare însă că artista a fost foarte cerută de producătorii televiziunilor pentru că în final ea a reușit să ia parte la filmări.

Vlăduța Lupău are 29 de ani și a devenit celebră încă de la o vârstă fragedă când a participat la Tezaur folcloric. Vedeta a câștigat de-a lungul anilor numeroase premii și a avut sute de concerte în țară și în străinătate.

Pentru că este îndrăgită și pentru showurile de la petreceri, Vlăduța este invitată în sezonul nunților în mod constant să cânte la aceste evenimente.

Solista este căsătorită de un an de zile cu fostul portar de la CFR Cluj, Adrian Rus. Cei doi au avut o cununie civilă ca în povești chiar în mijlocul pădurii.

Chiar dacă toată lumea o cunoaște ca fiind o fire extrem de pozitivă mereu, numele Vlăduței nu a scăpat din a fi implicat în scandaluri. De curând artista și fina ei, celebra solistă din Ardeal, Georgiana Lobonț s-au „războit” pe Instagram pentru supremație.

Vlăduța a fost cea deranjată de faptul că artista căreia i-a botezat copiii a cântat o piesă pe care și ea o interpretase într-un colaj pe Youtube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *