VIDEO| USR este de 6 ani prezent în Parlamentul României

Președintele USR Sălaj Mihai Tămaș a declarat ieri într-o conferință de presă, susținută cu ocazia vizitei la Zalău a liderului Cătălin Drulă, că proiectul USR a pornit ca o mișcarea civică și politică din stradă, s-a maturizat și a căpătat experiența politică și administrativă.
Președinte Mihai Tămaș: „Suntem un partid liberal de centru-dreapta, pro-european. În Parlament, USR este liderul real al opoziției pe bune și oferă zilnic o alternativă la guvernarea PSD-PNL. Am fost la guvernare și am demonstrat că putem și știm să conducem bine România. O facem în continuare prin primarii și aleșii noștri locali, care se luptă zilnic cu rețeaua PSD-PNL chiar dacă sunt atacați și blocați politic și chiar dacă comunitățile, conduse de aceștia, sunt discriminate la alocările bugetare.
La nivelul județului Sălaj, în administrația locală, USR are aproape 40 de aleși locali. Și aceștia duc, de multe ori, o luptă inegală cu instituții politizate la maxim iar proiectele lor, bune pentru comunitate, sunt ignorate sistematic.
Privim însă cu încredere la anul electoral 2024 și USR Sălaj promite să vină în fața sălăjenilor cu candidați credibili, competenți și profesioniști atât pentru Primaria Municipiului Zalău și Președinția Consiliului Județean cât și pentru administrațiile locale din orașele și comunele sălăjene.
Îi invit pe toți cei care sunt capabili și doresc să se implice, să vină alături de noi, în USR și împreună să punem umărul la buna administrare a comunităților sălăjene.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *