VIDEO| Zalăul înfrumusețat cu peste 150.000 de flori din serele Citadin

Zălăuanii se pot bcura la maxim de spectacolul oferit de aranjamentele florale realizate de angajații companiei Citadin, în tot orașul. Zalăul a fost împodobit cu peste 150.000 de flori, dintre care foarte multe lalele de mai multe culori. 
„Muncim împreună în Zalău, pentru Zalău și vă chem să ne bucurăm împreună de ceea ce facem bun și frumos pentru oraș. Frumusețea florilor este o binecuvântare și prin aranjamentele pe care le facem aducem în sufletele zălăuanilor sentimentul plăcut de oraș ca o casă așezată de oameni buni și demni de respect”, transmite viceprimarul Teodor Bălăjel.
În spatele acestui frumos peisaj de primăvară zălăuană stă preocuparea conducerii Primăriei Zalău să administreze eficient producția din serele Citadin, unde o echipă de doamne foarte pricepute face minuni în fiecare an.
„Producem anual în serele noastre peste 150.000 de flori. Crescute, îngrijite și plantate de fiecare dată la momentul potrivit. Așa reușim să avem costuri mult sub prețul florilor de pe piață și să înfrumusețăm orașul. Vom extinde serele Citadin pe încă aproximativ zece ari, să creștem producția, să putem face amenajări cât mai multe și mai bogate. Zalăul se dezvoltă și trebuie să fie elegant”, a conchis viceprimarul Bălăjel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *