Vinurile Cramele Ulm prezente la Salonul Vinurilor Millésime de la Cetatea Oradea

Cele mai bune vinuri din Sălaj de la Cramele Ulm au fost prezente la ediția a III-a a Salonului Vinurilor Millésime, eveniment deosebit organizat la Oradea în weeked-ul care tocmai a trecut.

Evenimentul, organizat în Cetatea Oradea de către Asociația pentru cultura și civilizația vinului Millésime, a adunat la un loc 23 de expozanți, crame românești, dar și importatori.

Din Sălaj au participat reprezentanții Cramele Ulm. Cum era și de așteptat, fiecare vin, fiecare podgorie sau cramă, au câte o poveste. Reprezentanții acestora au avut plăcerea de a transmite poveștile care mai de care mai interesante vizitatorilor la un pahar de vin.

În expoziție sunt și crame noi, care de abia au ieșit pe piață, dar și crame cunoscute iubitorilor de vin de ani și de ani de zile.


Antreprenorii Dumitru Blaga din Șimleu Silvaniei, Zsolt Ágoston – Carastelec, Attila Szoboszlai – Fort Silvan și Andrea Szekrényes – Camăr au înființat o cooperativă de comerț – Cramele Ulm – care își propune ca scop așezarea nectarului excelent și maturat în cramele din regiune într-un loc demn în magazinele și restaurantele țării, respectiv trimiterea acesteia chiar și dincolo de hotare.

Sursa foto bihon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *