Trupul tineri din Someș Odorhei, Adela M, a fost adus acasă. Vineri va fi condusă pe ultimul drum

O tânără în vârstă de 24 de ani, Adela Man din comuna Someș Odorhei, a fost găsită decedată într-o cameră de hotel din Londra, Marea Britanie.

Polițiștii britanici au anunțat autoritățile din România dar nu au transmis alte date cu privire la cauzele decesului tinerei din comuna Someș Odorhei.

După zile lungi, familia s-a deplasat la Londra și a reușit să aducă acasă trupul fiicei lor și se pregătestesc pentru rânduiala lăsată de Dumnezeu în ceea ce privește ceremonia de înmormântare.

Adela Man va fi condusă pe ultimul drum vineri, 10 septembrie, iar slujba de înmormântare va avea loca la ora 13.00 la Capela Mortuară din Someș Odorhei.

„Cu inimile frante de durere si cu sufletul mereu nemangaiat , va transmitem pe aceasta cale , pt toti cei care doriti sa aduceti un Ultim Omagiu fiicei noastre ,ADELA , pt toti cei care doriti sa ne fiti alaturi la acest dureros eveniment , ca Slujba de Inmormantare va avea loc, VINERI- 10 .09.2021, Ora 13:00, la Capela Mortuara din loc. SOMES – ODORHEI. D-zeu sa-i dea odihna vesnica !”, a transmis pe Facebook Rodica Man, mama tinerei Adela. 

Surse neoficiale din comună spun că Adela locuia de mai mulți ani în Marea Britanie, la Londra. Era singură la părinți, iar familia sa este una cunoscută în comunitate, mama sa fiind consilier local din partea PMP.

Imediat după aflarea tragediei, pe rețelele de socializare au fost postate sute de mesaje de condoleanțe și încurajare pentru părinții îndurerați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.