Virgil Țurcaș rămâne subprefect, după ce UDMR a primit funcția de prefect în Sălaj

Mâine, 15 februarie conducerea națională a PNL va valida și nominaliza propunerea filialei PNL Sălaj pentru funcția de subprefect al județului, în persoana domnului Virgil Țurcaș, actualul prefect al Sălajului, o persoană a cărui probitate morală și profesională a fost demonstrată pe deplin în ultimul an, o perioadă extrem de complicată în contextul epidemiologic generat de pandemia cu noul coronavirus.

Virgil Țurcaș se află la al doilea mandat de prefect al județului Sălaj, după ce a mai condus Prefectura în anii 2000.

Țurcaș a absolvit Facultatea de Agronomie și Medicină Veterinară, dar are studii și de drept și istorie. Virgil Țurcaș are asigurată funcția de șef Serviciu Control din cadrul APIA Sălaj,poziție din care s-a suspendat pentru a activa în Prefectură.

Astfel că actualul subprefect Romeo Sârca se va întoarce la AJOFM pe funcția de director adjunct, funcție ocupată interimar.

Noul prefect al județului Sălaj anunțat de UDMR este Dari Toma care va fi numit în funcția după 8 martie. Cele două funcții de subprefect vor fi ocupate de Virgil Țurcaș de la PNL, iar PLUS spune că are 8 candidați, însă nu a stabilit un nume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *