Vlad Morar aduce a doua victorie pentru Gaz Metan cu un gol de senzație

„Călăul” Rapidului, Vlad Morar, a refuzat să se bucure la golul victorie marcat vineri seară, pe Arena Națională, contra Rapidului. Echipa sa, Gaz Metan Mediaș s-a impus, surprinzător, cu scorul de 2-1, obținând trei puncte uriașe.

Vlad Morar nu a uitat că a evoluat pentru Rapid București, în sezonul 2015/2016, și a făcut extrem de bine. A marcat 9 goluri în 15 meciuri pentru Rapid și a ajutat-o să promoveze în Liga 1.

De asemenea, a fost primul meci pentru Gaz Metan Mediaș cu noul antrenor, Ilie Poenaru. Un debut cu succes pentru fostul antrenor al celor de la Academica Clinceni.

Vlad Morar nu s-a bucurat la golul marcat în poarta Rapidului

Gaz Metan Mediaș a deschis scorul în minutul 7, prin brazilianul Yuri, însă trei minute mai târziu tabela avea să arate din nou egalitate. Alexandru Albu a transformat perfect o lovitură liberă, de la 25 de metri.

În actul secund, Vlad Morar, fost jucător la Rapid, a dejucat pasul la offside, a scăpat singur cu portarul Moldovan și l-a lobat elegant. Era minutul 76. Tușierul a ridicat fanionul pentru offside, însă centralul partidei a lăsat jocul să continue. În astfel de situații, decizia finală aparține centralului, în cazul de față Lucian Rusandu.

„Este o victorie muncită sper să o ținem tot așa. Noul antrenor nu a putut să schimbe foarte multe în doua zile, dar cred ca dăruirea și-a spus cuvântul. (Cum te simți marcând împotriva fostei echipe?). Ciudat. Am trăit clipe foarte frumoase aici la Rapid. Am promovat, dar asta e. Îmi ajut echipa. (A fost offside?) Nu știu, nu am văzut faza. Eu am dat la poartă. (Un alt Gaz Metan de acum încolo?) Eu îmi doresc, fiindcă avem jucători de calitate și trebuie să muncim mai mult”, a explicat Vlad Morar, la finalul partidei de pe Arena Națională.

În urma acestui rezultat, Rapid rămâne pe locul 2, cu 17 puncte, dar a legat trei partide fără victorie în Liga 1. De partea cealaltă, Gaz Metan a urcat pe locul 14, cu 7 puncte, obținând al doilea succes al sezonului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *