Vrei să devii pompier? ISU Sălaj angajează șaote subofițeri prin încadrare directă

Anunțuri concursuri de ocupare a posturilor vacante prin încadrare directă și / sau rechemare în activitate.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al județului Sălaj scoate la concurs în vederea ocupării prin încadrare directă și / sau rechemare în activitate, în conformitate cu prevederile Legii nr. 80/1995 privind Statutul cadrelor militare, cu modificările şi completările ulterioare și Ordinului ministrului afacerilor interne nr. 177/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile militare ale Ministerului Afacerilor Interne, cu modificările şi completările ulterioare, următoarele 7 posturi de execuție vacante prevăzute pentru a fi încadrate cu subofițeri, astfel:
– un post de subofițer administrativ principal din cadrul Serviciului Logistic – Tehnic;
– un post de subofițer tehnic principal din cadrul Serviciului Logistic – Compartimentul Intendență;
– un post de subofițer tehnic principal Compatimentul Achiziții Publice;
– un post de subofițer secretariat principal la Compartimentul Secretariat, Documente Clasificate și Arhivă;
– un post de subofițer tehnic principal la Serviciul Comunicații și Tehnologia Informației- Compartimentul Comunicații;
– două posturi de subofițer tehnic principal la Serviciul Comunicații și Tehnologia Informației – Compartimentul Tehnologia Informației.

Ce trebuie să faceti?

💻 Accesați pagina www.isusalaj.ro, citiți cu atenție anunțurile și celelalte documente postate, iar dacă îndepliniți condițiile de participare la concursuri, completați cererea de înscriere și pregătiți-vă restul dosarului.
📑 Toate documentele constitutive ale dosarului de recrutare vor fi transmise exclusiv în format electronic, SCANAT (în format .PDF), în volum complet, la adresa de e-mail: resurse_umane@isusalaj.ro, fără a depăși termenele stabilite și respectând graficul de desfăşurare al fiecărui concurs la care participați.
ATENȚIE: Potrivit articolului 1, aliniatele 4 și 3 din cadrul anexei nr. 2 din OMAI 177/16.11.2016 privind activitatea de management în unitățile militare ale MAI, “recrutarea încadrării directe are drept scop identificarea și atragerea persoanelor care îndeplinesc condițiile legale, criteriile specifice și cerințele pentru ocuparea posturilor vacante, altele decât cele care au calitatea de cadru militar polițist.”
“Recrutarea rechemării în activitate are ca drept scop identificarea și atragerea persoanelor care au calitatea de cadre militare în rezervă, care corespund condițiilor legale și criteriilor specifice pentru ocuparea posturilor vacante.”
Toate informații suplimentare despre concursuri le găsiți pe pagina noastră web la adresa http://www.isusalaj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.