Weekend plin de evenimente pentru polițiști: șoferi băuți și fără permis pe drumurile din Sălaj

Polițiștii sălăjeni au întocmit noi dosare penale, la sfârșitul de săptămână, 17-19 septembrie a.c., pentru infracțiuni la regimul rutier, comise pe drumurile din județ.

Vineri seara, 17 septembrie, Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Jibou au identificat în trafic, pe Drumul Județean 109E, prin localitatea Cliț, un autoturism, condus de o femeie, de 41 de ani, din comuna Băbeni.

În urma averificării în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, femeia nu deținea permis de conducere pentru nicio caategorie de vehicule.

În cauză,  s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

La data de 18 septembrie a.c., ora 02:48, polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic, pe strada Unirii, din Zalău, un conducător auto, având o alcoolemie peste limita legală.

Șoferul, un tânăr, de 23 de ani, din Zalău, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Sâmbătă spre duminică, la ora 01:14, polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic, pe Bulevardul Mihai Viteazu, din Zalău, un bărbat, aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Șoferul, un bărbat, din Șimleu Silvaniei, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.85 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre bilogice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente.

Duminică, la ora 14:30 polițiștii Secției 6 poliție Rurală Crasna au depistat în trafic, în localitatea Tusa, un bărbat, de 47 de ani, din comuna Sâg, care conducea un autoturism, fără a poseda permis de conduecre.

Și în aces caz, polițiștii au întocmit dosar penal  și continuă cercetările pentru comiterea infracțiunii de conducere fără permis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.