Zeci de sălăjeni în frunte cu eurodeputatul Terheș, la protestul AUR din București împotriva Certificatului Verde

Câteva sute de oameni au protestat, marți, la București, față de introducerea certificatului COVID. La protest participă și câteva zeci de sălăjeni, care s-au strâns în fața Palatului Parlamentului încă de la primele ore ale dimineții. În fruntea delegației din Sălaj s-a aflat europarlamentarul Cristian Terheș – cea mai puternică voce în lupta pentru apărarea drepturilor și libertăților restricționate pe parcursul pandemiei COVID-19. 

Protestul este organizat de Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), iar liderul partidului, George Simion, susținea că vrea să adune 10.000 de oameni în stradă, la manifestația din fața Parlamentului. Câteva zeci de sălăjeni, cu mai multe autoturisme, au ajuns în această dimineață la București unde au protestat față de certificatul COVID. Participanții au scandat „Libertate”, „Venim peste voi”.

„Participantii la protest, veniti din toate colturile tarii, au fost absolut minunati. Foarte multi au venit cu masini proprii, cate 3-4 in masina. Am vazut oameni mai motivati ca oricand sa-si apere drepturile si libertatile. Am intalnit oameni veniti din tari straine care si-au pierdut locurile de munca pentru ca au refuzat sa se vaccineze. Toata Romanie fierbe, cum fierbe Europa, iar intentia premierului Ciuca de a trece, la propunerea PSD, Certificatul Verde prin asumare de raspundere va arunca in aer Romania. Tari europene cu peste 80% vaccinati nu mai tolereaza prezenta tiranie sub pretext medical. Va dati seama ce e in Romania, unde rata de vaccinare e de 40%, multi dintre acestia fiind constransi sa se vaccineze. „Tineti cu poporul ca sa nu rataciti”, a spus Simion Barnutiu.
Sper ca politicienilor romani sa le vina mintea de pe urma si sa tina cu poporul, neimpunand Certificatul Verde. Istoria ne invata ca toti cei care s-au intors contra poporului au sfarsit la groapa de gunoi a istoriei. Felicitari tuturor pentru sustinerea sau prezenta la protest. Un lucru important pe care l-am remarcat a fost prezenta la protest a unui mare numar de preoti. Ma bucur ca i-am vazut alaturi de turma, asa cum spune imnul national: 
„Preoti cu crucea-n frunte, caci oastea e crestina,
Deviza-i LIBERTATE si scopul ei preasfant.”
Ramanem uniti si nu ne lasam! Dumnezeu sa binecuvanteze Romania!”, a transmis din București, europarlamentarul Cristian Terheș. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *