Zilele Comunei Vârșolț se organizează în perioada 16-17 septembrie 2023

Primăria și Consiliul Local Vârșolț organizează două zile de mare sărbătoare în comună. Administrația locală organizează în perioada 16 – 17 septembrie Zilele Comunei Vârșolț.

Evenimentul începe sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 10.00, cu primirea invitaților. De la ora 11.00 vor începe activitățile sportive, iar de la ora 17:00 vor fi organizate vizite la pivnițele cu vin. De la ora 19.00 până noaptea târziu va fi organizată discotecă în aer liber la Terasa Fery de la Barajul Vârșolț.

Evenimentele de duminică încep de la ora 10:45 cu slujba religioasă, iar de la ora 12:00 va avea loc depunerea de coroane la monumentul eroilor. Urmează premierea cuplurilor care împinesc 50 de ani de căsătorie.

Pe parcursul zilei copii și părinții pot efectua plimbări cu trenulețul pe ruta Vârșolț – Recea.

Programul artistic începe de la ora 15.00, iar pe scenă vor urca mai multe ansambluri locale, din Zalău, Vârșolț, Nușfalău sau Crasna. Vor încânta publicul solistele Laura Valea, Oana Silvana Pocol și Royal Tibi. De la ora 20.20 va avea loc un spectaculos foc de artificii, după care discotecă în aer liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *