Zilele Crasnei ediția XXIII-a, în perioada 3-4 septembrie. Invitat ministrul Dezvoltării, Cseke Attila

Primăria și Consiliul Local Cransa invită sălăjenii și nu numai, să participe la Zilele Crasnei, ediția 23, organizat în perioada 3-4 septembrie. 

Evenimentul debutează sâmbătă, 3 septembrie la ora 11.00 cu inaugurarea Grădiniței cu program prelungit din Crasna, un proiect frumos realizat de primarul Kovacs Istvan, eveniment la care va participa și ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, împreună cu parlamentarii UDMR Sălaj, deputatul Seres Denes și senatoarea Irina Kovacs. 

Tot sâmbătă de ora 19.00, pe terenul de fotbal din localitate are loc un spectacol de dans popular.

Duminică, 4 septembrie, evenimentele încep de la 9.00 dimineața cu invitația tradițională. De la ora 10.00 are loc un concurs de atelaje, parada călărie, lângă aeroportul din Crasna.

După ora 13.00 evenimentul se mută pe terenul de fotbal, unde au loc sărbătorirea perechilor care împlinesc 50 de ani de căsătorie.

Ora 14.00 – programe pentru copii

Ora 15.00 – clovn

Ora 16.00 – gimnastică ritmică

Ora 16.30 – premierea căștigătorilor Concursului culinar

Ora 17.00 – concurs de forță

Ora 18.00 – Concert acustic – Baricsan Tamas și Tatar Szilard (Frakal)/ Cort Chill

Ora 19.30 – Extragerea tombolei

Ora 20.00 – Concert etno MUZSIKAS

Ora 21.30 – Foc de artificii

Programe permanente: castel gonflabil, competiții, cortul copiilor, prepararea silvoiței, escaladă pe lăzi, fotbal de masă, trenuleț, zbor cu aeroplanul și multe alte surprize.

Comitetul de organizare: Primăria Crasna, Consiliul Local Crasna, Organizația UDMR Crasna, Organizația Femeilor UDMR Crasna, Crasna Serv SRL, Asociația Tinerilor Uniți din Crasna, Asociația Petofi Sandor, Fundația Culturală Pro Crasna, Liceul Tehnologic Cserey-Goga, Centrul de Informare Turistică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *