Legile Justiţiei au fost adoptate. Senator Bob Virgil USR-PLUS: “Facem totu-n grabă, să nu bage de seamă. Abuz după abuz!”

Legile Justiţiei a fost unul dintre subiectele fierbinţi din politica românească în ultimele săptămâni, iar luni, 17 octombrie, Senatul a adoptat, decizional, în plen, cele trei proiecte de legi ale justiţiei privind Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), organizarea judiciară şi statutul judecătorilor şi procurorilor.

Potrivit senatorului Bob Marius Virgil, rapoartele pe Legile Justiţiei au fost votate în grabă.

Au votat în grabă rapoartele pe legile justiţiei, adică la ora 14.58, vrând să le supună votului de la ora 15.00. Asta e strategia nouă, ce a schimbat strategia noaptea ca hoţii. Facem totu-n grabă, să nu bage de seamă. Abuz după abuz! USR a cerut retrimiterea în Comisia Specială pentru a se discuta şi cu partenerii sociali şi organismele profesionale ce ar trebui să aibă un cuvânt greu de spus. Toată lumea, însă fiecare pentru altceva, după cum înțeleg! Asociaţiile profesionale se opun. Sunt sute de amendamente, multe sunt pe aceleaşi subiect, e noapte minţii. Stăm cu cleşte în mână şi ne grăbim să tăiem unul din sutele de fire ce sunt legate la o bombă cu ceas”, a declarat senatorul USR PLUS, Bob Marius Virgil Bob.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.