Primăria Zalău organizează campanie de colectare a deșeurilor electrice 11 aprilie – 9 mai

Primăria Municipiului Zalău și Sistem Național de Colectare©DEEE în parteneriat cu Asociația Ecotic organizează în perioada 11 aprilie – 9 mai 2022 o campanie de colectare a deșeurilor electrice.
Cetățenii și reprezentanții firmelor și instituțiilor, care au de predat deșeuri electrice, pot solicita preluarea acestora, telefonic la 0756 030 602 și la numărul scurt *7711, sau completând simplu și rapid formularul de comandă online pe site-ul www.e-deseu.ro.
De asemenea, sâmbătă, 7 mai, între orele 09:00-15:00, aparatele electrice vechi sau defecte pot fi predate direct, la oricare din punctele de colectare amenajate în Zalău:
– cartier Porolissum – lângă PECO;
– cartier Brădet – lângă Codiflor;
– cartier Dumbrava – lângă Piaţă;
și la
– Centrul de Colectare DEEE Zalău- str.Fabricii nr. 32.
Reciclezi și poți caștiga unul din premiile oferite la tombola ce va fi organizată cu ocazia acestei acțiuni de colectare: un cuptor cu microunde, un robot de bucătarie, 3 șurubelnițe cu acumulator, 3 fiare de calcat și 3 mixere. Tragerea la sorți a taloanelor de tombola va avea loc luni, 9 mai, ora 15:00, la Centrul de colectare din Strada Fabricii 32.
Implică-te pozitiv în colectarea și reciclarea aparatelor electrice vechi sau uzate, a becurilor și bateriilor! Contribui astfel la protecția mediului și la economisirea resurselor Pământului. Vizitează www.e-deseu.ro, pentru mai multe detalii despre colectarea și reciclarea deșeurilor electrice și electronice. Alege să-ți respecți comunitatea din care faci parte, legea și, mai ales, mediul înconjurător – colectează responsabil deșeurile electrice!
Sistem Național de Colectare©DEEE
tel. 0752 060 612

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *