Mesajul inspectorului general al ISJ Sălaj, prof. dr. Gheorghe-Vasile Bulgărean, pentru Absolvenții 2021!

Stimaţi profesori, dragi părinţi şi absolvenţi,
În cadrul acestui moment festiv, încărcat de emoţii, de speranțe și de bucurie, o nouă promoţie de absolvenţi își ia rămas bun de la anii de liceu. Este un moment care încununează rezultatele obținute până acum și ne oferă o perspectivă asupra unui nou început, un început care se vrea promițător.
Dragi absolvenţi,
Să fiți încrezători în potențialul și capacitățile voastre şi să fiţi convinşi că veți face față provocărilor pe care viața de adult vi le va scoate în cale. Pe parcursul anilor de liceu, profesorii voştri v-au transmis atât de multe lucruri, însă acum ați conștientizat încă unul, primordial pentru reuşita în viața profesională, dar şi personală: faptul că numai învăţând şi muncind se poate obține împlinirea personală şi succesul. Rețineți lucrurile bune din aceşti ani de liceu şi nu uitaţi niciodată școala de unde ați pornit la drum, în viață.
Stimaţi profesori,
Aţi fost alături de fiecare generație de elevi pe calea cunoaşterii, i-ați îndrumat și i-ați sprijinit în dobândirea de cunoștințe, în dezvoltarea abilităților și aptitudinilor, dar și pentru formarea valorilor și atitudinilor necesare unor cetățeni responsabili. Fiecare generaţie înseamnă dezvoltare, emoţii, împliniri trăite alături de elevi. Pentru toată implicarea și devotamentul dumneavoastră, pentru tot ce aţi făcut pentru aceşti tineri pregătiți pentru viitor, vă mulţumim şi vă felicităm!
Stimaţi părinţi,
Vă mulțumim pentru colaborarea eficientă pe parcursul acestor ani, în care împreună i-am sprijinit și i-am încurajat pe drumul lor spre dezvoltarea profesională și personală. Vă felicităm pentru eforturile dumneavoastră de a le transmite cele mai importante valori și vă dorim să fiţi sănătoşi și să vă bucurați împreună pentru toate reușitele.
Dragi elevi vă transmitem încă o dată felicitări, mult succes la examenele care vă așteaptă și în tot ce vă propuneți.
Inspector școlar general,
Prof. dr. Gheorghe -Vasile Bulgărean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *