Învățătorul Lakatoș Antonel, premiat de primarul Dan Ghiurco pentru performanță în educație

Învățătorul Lakatoș Antonel din Jibou a participat la un concurs național de proiecte „Creator de educație” organizat de Ministerul Educației, competiție la care au participat aproape 300 de cadre didactice.

Învățătorul Lakatoș a reușit o performanță natabilă pentru orașul Jibou, respectiv să se claseze în primi 10 cadre dicactive, mai exat a obținut locul 6.

Drept urmare, primarul Orașului Jibou, ing. Dan Ghiurco, un om care investește și sprijină masiv educația, l-a premiat pe jibouanul Lakatos Antonel pentru rezultatele obținute la concursul național.

„ÎNVĂȚĂTORUL este un iscusit șlefuitor de minți și suflete: el dă strălucirea de care are nevoie orice copil ca să se înalțe. Îl înzestrează cu cunoștințe despre lume și viață, îi insuflă principii morale bine definite și îi netezește drumul spre reușită.
Învățătorul este lumânarea care se consumă, așadar, luminându-i pe ceilalți. Pentru cine îl cunoaște pe domnul învățător Antonel Lakatoș, știe că aceste cuvinte schițează, în linii deosebit de fine, caracterul și personalitatea marcantă a acestui iubit deschizător de drumuri.
Astfel, în semn de prețuire, recunoștință și nemărginit respect față de munca și strădania depusă în toți anii de activitate, l-am invitat astăzi, 31.05.2021, pe domnul învățător la sediul Primăriei Jibou pentru a-i înmâna o plachetă onorifică.
Mulțumim, domnule învățător! Datorită dumneavoastră, copiii și orașul nostru sunt pe mâini atât de bune!”, transmite primarul Orașului Jibou, ing. Dan Ghiurco. 

Antonel Lakatoș are vârsta de 48 de ani, este căsătorit și este cadru didactic de 24 de ani. În prezent lucrează la Școala Gimnazială Lucian Blaga Jibou, profesor titular pentru învățământul primar.

Învățătorul Lakatoș este de loc din Jibou, liceul l-a absolvit la „Ion Agârbiceanu” din localitate, după care a urmat studiile superioare la Universitatea Vasile Goldiș din Arad – Specilizarea învățător pentru ciclul primar.

„Concursul a fost unul care m-a speriat inițial pentru că am știut că este unul foarte serios și cu multă responsabilitate. Trebuia să-mi pregătesc foarte bine toate materialele pentru concurs, care să justifice întreaga mea activitate de la catedră.

Sunt foarte mândru că am reușit să i-au locul șase și că ne-am situat pe primele locuri din clasament și că am putut să duc numele școli, județului și a orașului pe cele mai înalte culmi. 

Îi mulțumesc pentru placheta pe care domnul primar mi-a înmânat-o, îi mulțumesc pentru sprijinul necondiționat pe care îl oferă școlilor din orașul nostru și pentru încurajările pe care ni le aduce în fiecare an”, a declarat învățătorul Lakatoș Antonel. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *