Anunț de mediu – Comuna Meseșenii de Jos

Comuna Meseșenii de Jos, titular al proiectului , ‘’ REŢEA DE CANALIZARE MENAJERĂ ŞI STAŢII DE EPURARE IN LOCALITATEA MESEŞENII DE JOS, COMUNA MESEŞENII DE JOS , JUDEŢUL SĂLAJ ‘’(fără stație de epurare în loc. Meseșenii de Jos) anunță publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Salaj, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului , pentru proiectul ’REŢEA DE CANALIZARE MENAJERĂ ŞI STAŢII DE EPURARE IN LOCALITATEA MESEŞENII DE JOS, COMUNA MESEŞENII DE JOS , JUDEŢUL SĂLAJ’(fără stație de epurare în loc. Meseșenii de Jos) propus a fi amplasat in comuna Mesesenii de Jos si Crasna , F.N, judetul Salaj.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Sălaj din Zalău, str. Parcului , nr.2, jud. Sălaj, în zilele de luni pâna joi , între orele 09.00-14.00, vineri între orele 09.00-13.00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmsj.anpm.ro

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *