AS Creaca Jac a câștigat campionatul Ligii a V – Seria Est. Sponsorul Complex La Nașu a organizat o super-petrecere

M

Echipa condusă de Samir Sabou a învins cu scorul de 3 – 2 pe Unirea Mirşid şi a câştigat Seria Est, reușind promovarea în Liga a IV-a

În Seria Est, pentru primul loc s-au luptat trei echipe – Olimpia Rus, AS Creaca Jac şi Unirea Mirşid. Ultimele două au avut meci direct, pe terenul din Jac, în timp ce Olimpia s-a deplasat la Sălăţig, pentru meciul cu Unirea.

Deși era favorită şi avea nevoie de victorie pentru a mai spera la locul 1, Olimpia Rus a pierdut cu 4-1 în fața celor de la Unirea Sălăţig.

Situația s-a schimbat, iar favorită a devenit AS Creaca Jac, echipă care nu mai avea nevoide de niciun punct în meciul cu Mirșid.

În fața a peste 300 de suporteri, AS Creaca Jac a început mai prost jocul cu Unirea Mirşid şi a încasat un gol. Pe finalul primei reprize George Marian a restabilit egalitatea. Prima repriză s-a încheiat cu scorul 1-1.

După pauză, AS Creaca Jac a controlat partida și a jucat mai bine. Teo Sabou a marcat cu o lovitură de cap pentru 2-1, iar Bogdan Opriş a înscris pentru 3-1 tot cu capul dar din plonjon. Unirea Mirșid a redus din diferență prin golul marcat de Sergiu Pop, astfel că s-a terminat 3 – 2.

La finalul meciului reprezentanții AJF Sălaj au oferit cupa și medalii campionilor, iar sponsorul principal al echipei – Complex La Nașu – a pregătit o super petrecere cu lăutari pentru toţi cei prezenţi pe stadion. Flaviu Pop și formația a cântat pentru succesul echipei AS Creaca Jac, berea a curs „râuri”, iar pe jarul încins au fost pregătite grătare și mici pentru toată lumea prezentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *