Bărbatul „înghițit de ape” în Lacul Vârșolț, a fost găsit decedat de pompieri

Ieri seara echipaje din cadrul Sectiei Simleu Silvaniei si ale Detasamentului Zalau au fost solicitate sa intervina pentru a cauta o persoana dispărută in lacul Varsolt (in zona rulotelor).
Din informatiile primite de la martorii de la fata locului se pare ca un barbat de aproximativ 39 de ani a intrat in apa si nu a mai iesit la mal. Pompierii au intervenit în misiunea de cautare cu ajutorul unor bărci pneumatice pneumatice (o barca echipata cu sonar).
La lasarea serii a fost realizat un dispozitiv de iluminat aflat in dotarea unei autospeciale, iar misiunea de căutare a continuat mai multe ore fără rezultat după care au fost suspendata pe parcursul nopții.
Căutările au fost reluate în aceasta dimineața, in sprijin au fost solicitate si interventia unei echipe de scafandri ( formata din cadre de ISU MM, respectiv de la ISU HD) si a elicopterului Smurd de la POA Jibou care au participat azi alaturi de celelalte forte la acţiunea de căutare pe Lacul Vârşolţ prin efectuarea unui survol. În jurul orei 13.00 trupul bărbatului a fost găsit, acesta fiind decedat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *