Beneficiarii de ajutor social scoși la muncă de Primăria Orașului Jibou

„Mediul înconjurător este locul unde ne întâlnim cu toții, unde avem cu toții un interes comun. Este singurul lucru pe care îl împărțim, cu adevărat.” —L. B. Johnson.
Iar pentru că omul devine un produs al mediului în care trăiește, alături de reprezentantii Poliției Locale Jibou și Sara Paskucza de la compartimentul de Mediu, sub coordonarea viceprimarului Vlad Pașcalău s-a derulat o campanie de igienizare a zonelor înconjurătoare a orașului în care au fost implicați beneficiarii ajutorului social.
Viceprimarul  nu s-a dat la o parte de la muncă, și-a pus mănușile de protecție, a luat un sac și a pus osul la treabă, muncind cot la cot cu oamenii pentru a igieniza zonele vizate cu deșeuri abandonate.
Imaginea administrației locale de la Jibou a câștigat mult după ce tânărul Vlad Pașcalău a ajuns viceprimar. Vlad este dedicat trup și suflet comunității și s-a pus în slujba cetățenilor din dorința de a arăta că tinerii pot oferi soluții viabile dezvoltării unui oraș.
„Ne-am folosit de utilajele aflate în dotarea Primăriei și am făcut o treabă bună #împreună; prin urmare, sper că această acțiune să fie nu doar întreținută, cât și un real imbold pentru toți cetățenii orașului Jibou”, a transmis viceprimarul Vlad Pașcalău la finalul acțiunii. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *