„Bătaie” pe atacantul Vlad Morar / Discuții cu echipe din Liga 1, Grecia și Ungaria

Vlad Morar s-a despărţit de UTA chiar înainte de Crăciun, însă nu duce lipsă de oferte, iar în zilele următoare se va decide unde îşi va continua cariera sportivă.

Atacantul Vlad Morar, originar din Comuna Crișeni spune că se află în tratative cu mai multe cluburi, atât din România, cât şi din străinătate şi este doar o chestiune de timp până când va semna pe un nou contract.

“În momentul de faţă discut cu mai multe echipe, atât din România, cât şi din străinătate, din Grecia, din Ungaria. În câteva zile voi semna cu noua echipă. Unde mă voi duce îmi doresc să joc”, a declarat Vlad Morar.

Vlad Morar a jucat la şapte echipe din Liga 1 din România. Și-a făcut debutul în tricoul celor de la “U” Cluj, a continuat la Petrolul Ploiești echipă cu care a câștigat și primul trofeu – Cupa României 2012. La Rapid București a reușit câteva goluri astronomice, iar la final a dat golul vicotriei cu care echipa a revenit în Liga 1. A jucat și la ASA Tg. Mureş. Cu Viitorul Constanţa, Vlad Morar a reușit să obțină cel mai important trofeu din carieră – titlul de campion în 2017 și a fost o rampă de lansare spre Liga 1 din Grecia.

La Panetolikos a avut cea mai bună perioadă din carieră, a jucat  două sezoane şi jumătate şi a marcat 16 goluri în prima ligă, intrând în istoria clubului cu cele mai multe goluri marcate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *