SCM Volei Zalău face performanță din primul an și este în TOP la finalul turului de campionat

Încă din primul an de la înființare noua echipă de volei a Primăriei Municipiului Zalău se regăseşte în top, terminând turul de campionat pe locul doi, în spatele campioanei de la Galați


Primăria Municipiului Zalău, sub conducerea primarului Ionel Ciunt, a făcut reforme majore atât la echipa de fotbal, cât și la echipa de volei. A fost înființată o echipă nouă -SCM Zalău, care are mai multe secții – fotbal, volei, karate tradițional.

Primarul Ciunt a atras în cadrul clubului municipal cei mai buni profesioniști din lumea sportului sălăjean, astfel că rezultatele au început să apară. Cu o finanțare corectă, fără scandaluri, antrenorii și sportivii fac performanță.

SCM Zalău care joacă în Liga a 3-a este liderul seriei 10, iar echipa de volei a SCM Zalău a bătut campioana Arcada Galați chiar în prima etapă și a reușit să încheie turul pe locul 2 în top.

Fără doar și poate, iubitorii de sport din județ sunt mulțumiți de rezultatele înregistrate de cele două echipe finanțate de Primăria Municipiului Zalău, iar anul 2021 poate aduce surprize și mai mari. Semenele sunt bune, la fotbla avem șanse foarte mari să urcăm în Liga 2, iar la volei putem face istorie să obținem titlul încă din primul an de joc.


Turul campionatului s-a terminat, iar SCM Volei Zalău a reușit să lege mai multe victorii, astfel că a obținut al final locul 2, un loc onorabil care dă speranță și încredere jucătorilor. Echipa pregătită de maeștri Sorin Pop şi Marius Lazăr a ajuns la doar două puncte în spatele campioanei Arcada Galaţi, formaţie pe care SCM Zalău a reuşit să o învingă chiar în prima etapă a campionatului.

Marius Lazăr, antrenor: „Ţinând cont că suntem o echipă nouă şi am adus 12 jucători din 12 locuri, locul 2 la final de tur este un rezultat mai mult decât onorabil. Am avut diferite probleme, iar pe când să-i avem pe toţi jucătorii la pregătire, cinci dintre ei au fost în carantină 14 zile, dar nu am avut ce face şi a trebuit să ne descurcăm şi în aceste condiţii. Încă suferim şi acum pentru meciul pierdut cu Steaua. Dacă noi am fi reuşit să câştigăm şi acel meci, acum eram la egalitate de puncte cu liderul, ceea ce ar fi fost extraordinar”.

Sorin Pop antrenor: „Nu mă aşteptam să terminăm turul pe locul 2. Noi l-a început de sezon ne-am propsu să fim în primele patru locuri. Am reuşit mai mult şi nu pot decât să fiu mulţumit. Îi felicit pe jucători. Este meritul lor, fiindcă s-au mobilizat şi au trecut peste multe greutăţi. Noi avem o echipă nouă, nu i-am putut avea pe toţi jucătorii la timp la pregătire, iar când au fost toţi, au intervenit acele probleme cu COVID-19, iar cinci dintre ei au fost în carantină timp de 14 zile. Au mai apărut şi mici accidentări, dar până la urmă am reuşit să terminăm cu bine turul. Încă ne mai pare rău pentru meciul pierdut cu Steaua. Este marele regret,fiindcă am avut 2 – 0. Suntem bucuroşi că am reuşit să învingem echipe puternice din campionat, precum Arcada sau Dinamo”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *