Primarul Dan Ghiurco a finalizat lucrările de modernizare la Liceul Teh. Octavian Goga din Jibou

Un proiect de peste 2 milioane de euro din fonduri europene în modernizarea sistemului de educație a fost finalizat la Jibou. Recepția lucrărilor la proiectul de modernizare a Liceului Tehnologic Octavian Goga, unde Primăria Orașului Jibou a construit și o sală de sport nouă, înseamnă un proiect încheiat.
„Am reușit să creăm condiții excepționale pentru elevii acestui liceu. A fost o o investiție de 13 milioane de lei pe care i-am obținut din fonduri europene. Îmbunătățirile aduse clădirilor, amenajarea curții, modernizarea și dotarea atelierelor cu echipamente IT și echipamente pentru studiul și practica tehnologică au transformat condițiile în care se învață în acest liceu. Condiții mai bune se vor traduce în rezultate mai bune”, spune primarul Dan Ghiurco. 
🏀Sala nouă de sport, construită pe o suprafață de 700 de metri pătrați, este complet și modern dotată, inclusiv pentru elevi cu cerințe speciale. Sunt condiții noi, la standarde ridicate pentru dezvoltarea armonioasă a celor care aleg Liceul Tehnologic Octavian Goga.
Este un succes care se adaugă celorlalte reușite în modernizare unităților de învățământ pentru îmbunătățirea calității întregii infrastructuri educaționale în Jibou”, a conchis primarul Dan Ghiurco.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *