Candidatul PSD pentru Primăria Gârbou, Dorin Tripon, pe poziția 1 pe buletinul de vot

PSD Sălaj are cel mai puternic candidat pentru funcția de primar al Comunei Gârbou, Dorin Tripon, cotat în sondaje cu prima șansă de a câștiga alegerile locale din 9 iunie în fața actualului primar liberal Spătar Alexandru.

A sosit vremea schimbării ! Comuna Gârbou a suferit și suferă în continuare din cauza faptului că nu s-au făcut investiții ani la rând. Comuna nu arată tocmai bine, astfel că noul primar Dorin Tripon vine să câștige Primăria Gârbou cu gândul de a transforma comuna într-un loc mai civilizat și dezvoltat, totul în beneficiul cetățenilor.


În ultimii ani, am observat o serie de deficiențe semnificative în administrația locală, care au afectat dezvoltarea comunității. Cu toate acestea, avem oportunitatea să alegem o nouă direcție în alegerile care se apropie. În discuțiile pe care le-am avut cu mulți dintre dumneavoastră, am simțit un puternic val de schimbare.
Consider că este esențial să promovăm o competiție electorală corectă și transparentă, bazată pe respect reciproc și integritate. Este important să avem parte de o luptă electorală cinstită, fără intimidări sau manipulări. Fiecare cetățean are dreptul de a vota liber și de a fi informat corect, fără presiuni sau constrângeri.
Împreună, putem să lucrăm pentru o comunitate mai puternică și mai prosperă. Vă invit să participați activ la acest proces electoral și să facem împreună pasul către o administrație locală care să ne reprezinte cu adevărat interesele și nevoile.
Împreună suntem mai puternici  🫶

Pe 9 iunie votați Dorin Tripon primar și echipa PSD pentru Consiliul Local Gârbou !

Comandat de Partidul Social Democrat Organizația Județeană Sălaj. Realizat de SC Monitorul de Salaj Media SRL CMF 21240002


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *