Primarul Bercean Alexandru a semnat contractul de finanțare pentru rețeaua de canalizare în Meseșenii de Sus

Cel mai tânăr primar social-democrat din județul Sălaj, Bercean Alexandru Bogdan – primarul Comunei Meseșenii de Jos, aflat la al doilea mandat, este campion județean la atragerea de fonduri prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny. 

Joi, 16 mai, primarul Bercean Alexandru Bogdan a semnat împreună cu ministrul Dezvoltării Adrian Veștea contractul de finanțare pentru obiectivul de investiții „Rețea de canalizare menajeră și stații de epurare în localitatea Meseșenii de Sus, comuna Meseșenii de Jos, județul Sălaj – valoare 3.394.848 lei.

Rețeaua de canalizare pentru localitatea Meseșenii de Sus se va realiza în funcți de suma alocată, în principal în zona centrală, școală, biserică, cămin cultural și zone centrale aglomerate.

Primăria Meseșenii de Jos a câștigat cinci proiecte de investiții în valoare totală de peste 53 milioane lei (10 milioane de euro)

  1. Rețea de canalizare menajeră și stații de epurare în localitatea Meseșenii de Jos, comuna Meseșenii de Jos, județul Sălaj – 20.635.151 lei (în execuție)

  2. Rețea de canalizare menajeră și stații de epurare în localitatea Meseșenii de Sus, comuna Meseșenii de Jos, județul Sălaj – 3.394.848 lei (contract semnat)

  3. Modernizare drumuri comunale în comuna Meseșenii de Jos, județul Sălaj – 17.486.787 lei

  4. Construire pod peste valea Miții pe strada principală, în localitatea Aghireș, comuna Meseșenii de Jos (spre centura Zalău) – 1.483.212 lei 

  5. Înființarea unei rețele inteligente de gaz metan – 10.500.000 lei (contract semnat)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *