Câștigătorii etapei județene a concursului național „Mesajul meu antidrog”

M
Marți, 31.05.2022, la Biblioteca Județeană I.S. Bădescu din Zalău, Centrul de Prevenire Evaluare și Consiliere Antidrog Sălaj a organizat festivitatea de premiere a etapei județene a concursului național „Mesajul meu antidrog”.
Cei 30 de elevi câștigători ai primelor trei locuri și profesorii coordonatori ai acestora au fost premiați și felicitați pentru calitatea lucrărilor și mesajele deosebit de relevante pe care le-au transmis, de către domnul subprefect al județului Sălaj, domnul Florin Florian, doamna manager a Bibliotecii județene Mariana Marian, doamna director CJRAE Adina Mesaroș , doamna inspector Zamfira Câmpean din partea ISJ Sălaj și doamna consilier Mariana Stănean din partea DJS Sălaj, care ne-au onorat cu prezența și sprijinul lor în buna desfășurare a acestui concurs deosebit de popular.
„Îi felicităm pe câștigători și le mulțumim tuturor participanților, celor 215 elevi și 35 de cadre didactice, din 25 de unități școlare din întreg județul Sălaj . pentru implicarea lor în proiect!”, transmite coordonatorul CPECA Sălaj, Valer Merce. 
„Azi am vorbit tinerilor din postura de părinte și de prieten al lor, deschis, despre viață și tentațiile care pot apărea, mai ales în adolescență.
👍 Au fost câteva zeci de minute de discuții constructive, finalizate cu premierea celor 30 de elevi câștigători ai concursului #Mesajul_meu_antidrog pentru lucrările lor deosebite.
Felicitări și mulțumiri pentru tot efortul depus în derularea acestui proiect celor 35 de cadre didactice care au coordonat lucrările elevilor, organizatorilor concursului – Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Sălaj coordonat de Valer Merce precum și colaboratorilor – Centrul Județean pentru Resurse și Asistență Educațională Sălaj condus de doamna Adina Mesaros, Inspectoratul Școlar Județean Sălaj prin inspector școlar Zamfira Câmpean și, nu în ultimul rând, gazdei evenimentului – Biblioteca Județeană Sălaj prin manager Mariana Marian.
👏👏👏Felicitări tuturor tinerilor care aleg viața, sănătatea și cariera în detrimentul drogurilor sau a altor vicii care le-ar putea compromite viitorul!”, a transmis subprefectul Florin Florian. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *