Caz scandalos la Spitalul Județean de Urgență Zalău. Fetiță de trei ani cu fractură, trimisă acasă din Urgențe

Săptămâna trecută un nou caz uluitor s-a întâmplat la Unitate de Primiri Urgențe Zalău. O fetiță de trei anișori care a suferit o fractură la un deget cu rană deschisă a fost trimisă acasă de cadrele medicale, motivând că spitalul nu are medic ortoped. Noroc că Zalăul este aproape de Cluj, iar părinții au luat decizia să meargă la Urgențe la Cluj, unde în 20 de minute medicii clujeni au tratat rana și i-au pus mâna în ghips fetiței.

O familie din Zalău s-au prezentat săptpmâna trecută, la ora amiezii, la Urgențe deoarece fetița lor de trei ani și-a fracturat un degent și avea o rană deschisă. Surpriză însă. Cadrele medicale i-au pansat degetul și le-a recomandat să meargă acasă, și să revină în Policlinică, pentru că la Urgențe nu este medic ortoped.

Familia nu a stat pe gânduri și a luat decizia de a merge la Urgențe la Cluj, unde în 20 de minute medicii au tratat rana și i-au pus degetul în ghips.

Nu este primul caz în care medicii de la UPU Zalău refuză să trateze sălăjenii, cărora le recomandă să revină a doua zi la spital, din lipsă de cadre medicale. În astfel de situații, sălăjenii au plecat la spitale din Cluj, unde medicii i-au tratat imediat.

Am solicitat un punct de vedere despre acest caz și conducerii Spitalului Județean de Urgență Zalău, iar odată ce îl vom primii, îl vom publica integral.


Ȋncepând cu data de 10 noiembrie 2021, managerul Spitalului Județean de Urgență Zalău, Rodica Albert, a delegat-o pe dna Dr. Vasile Pop Madalina Măria, în funcţia de medic şef UPU-SMURD Zalău.

6 thoughts on “Caz scandalos la Spitalul Județean de Urgență Zalău. Fetiță de trei ani cu fractură, trimisă acasă din Urgențe

  1. La fel am pățit și eu mi-am tăiat tendonul de la deget și mai trimis in policlinica deși era accident de muncă mai cusut și mi-au zis sa merg in policlinica nu mai operat de-abia după 5 zile

  2. Pentru asta trebuie trasă la răspundere conducerea spitalului, ce vină au avut medicii din urgență? Ei au făcut ceea ce puteau, mai mult de atât nu aveau voie să facă, deoarece nu le permitea specialitatea!

  3. Sa ii fut in gura bine ca tiganiada sunt pe primul loc au mai multa prioritate ca noi , gozerilorce sunteti , asta-i romania tara cu conducerea pe care a-ti aleso un gozer de Iohanis si satra lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *