Circulația pe DJ 191C Zalău – Meseșeni este blocată. Șefii județului au indentificat mai multe probleme

M

În cursul zilei de ieri, conducerea Consiliului Județean Sălaj – Dinu Iancu-Sălăjanu, Robert Szilagyi și subprefectul Virgil Țurcaș, au vizitat drumul județean 191C și au găsit mai multe probleme.

O porțiune importantă din drum s-a surpat din cauza traficului de mare tonaj, deși circulația este restricționată la 3.5 tone. O altă problemă identificată este faptul că accesul la proprietăți a fost zidit în mai multe locuri și a fost dispus remedierea situațieie, amenajarea terenului și spargerea betoanelor în vederea realizării accesului la proprietăți, dar și faptul că se va executa sistemul de scurgere a apelor pluviale.

„Azi (nr. ieri, 14 iunie) pe drumul județean 191C am vizitat şantierul la zidurile de sprijin de la Aghireş, unde s-a surpat drumul din cauza circulației maşinilor cu mare tonaj şi circulația e restricționată la 3.5 tone! Sã nu uitați sa folosiți drumurile ocolitoare!”, anunță vicepreședintele CJ Sălaj, Robert Szilagyi. 

Drumul județean care leagă localitățile Nușfalău, Crasna, Zalău și Creaca este reabilitat de firma GP Săgeata Prod SRL. Lucrările sunt contractate și finanțate de Consiliul Județean Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *