CNI: Proiecte în valoare de 22 milioane lei, printre care bazin de înot, bază sportivă și sală de sport în Zalău

În cadrul vizitei în Sălaj din 4 ianuarie a celor doi reprezentanți Guvernului României au anunțat și o serie de proiecte care vor fi implementate în perioada următoare în județ – proiectul de investiție VO Zalău, care a intrat în etapa construirii efectiv.

Astfel, ieri, 3 iunie, în ședința de Executiv a fost aprobată Hotărârea de Guvern prin care sunt scoase 12,36 ha de teren împădurit din circuitul silvic. Prin rezolvarea acestei probleme amplasamentul este eliberat de sarcini, iar antreprenorul poate lucra nestingherit.

Cea de-a doua veste bună vizează semnarea de către CNI a contractelor pentru 4 proiecte de investiții în dezvoltarea infrastructurii sociale și sportive din județul nostru – un centru comunitar de asistență social la Chieșd, precum și alte trei proiecte de investiții din Municipiul Zalău – Construire bazin didactic str. Făgetului, Baza sportivă Tip 2 la Clubul Sportiv Școlar Zalău – str. Stadionului și Construire și dotare sală de sport – str. Salcâmilor din Municipiul Zalău.

Perioada de implementare a acestor proiecte variază între 9 luni și 12 luni iar valoarea lor totală este de aproximativ 22 de mil. de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *