Lucrările la noul corp de clădire de la Grădinița nr. 5 avansează

La Grădinița nr. 5 din Municipiul Zalău este în implementare un proiect finanțat din fonduri europene care cuprinde amenajarea unui nou corp de clădire, precum și reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea și echiparea unității de învățământ.
În momentul de față se lucrează la construirea noului corp de clădire, format din demisol și parter. Acest corp va avea sală pentru activități didactice, spații administrative și grupuri sanitare (inclusiv pentru persoane cu dizabilități) și va comunica cu corpul de clădire existent prin intermediul unui pasaj de legătură. Până în prezent, la acest obiectiv au fost executate lucrări de terasamente, lucrări de structură și izolații, au fost construite scările interioare și au fost zidiți pereții interiori și exteriori.
Odată cu încheierea anului școlar, clădirea în care funcționează grădinița va fi supusă unui amplu proces de reabilitare, fiind adusă la nivelul cerințelor și standardelor de siguranță în exploatare, de funcționalitate și confort. Astfel, vor fi executate lucrări de refacere a șarpantei, înlocuirea în totalitate a învelitorii, refacerea și modernizarea finisajelor interioare, realizarea unor rampe de acces pentru persoanele cu dizabilități, refacerea trotuarului de protecție din jurul clădirii și refacerea în totalitate a instalațiilor interioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *