Colonelul Ioan Adrian Sălăgean este la comanda Batalionul 317 Sprijin Logistic „Voievodul Gelu” din Zalău

Prefectul judeţului Sălaj, Dari Toma, a fost prezent, luni, 9 ianuarie, la sediul Batalionului 317 Sprijin Logistic „Voievodul Gelu” din Zalău, la ceremonia de predare-primire a comenzii unităţii. Astfel, locotenent colonelul Florin Mazere a predat Drapelul de luptă şi comanda unităţii locotenent colonelului Ioan Adrian Sălăgean.

Activitatea s-a desfăşurat în prezenţa colonelului George Sas, comandantul Regimentului 69 Artilerie Mixtă „Silvania”, a reprezentanţilor administraţiei locale şi judeţene şi a comandanţilor unităţilor subordonate regimentului.
În cadrul festivităţii, prefectul Dari Toma a oferit locotenent colonelului Florin Mazere, o diplomă şi o plachetă, în semn de respect şi apreciere pentru colaborarea şi sprijinul acordat Instituţiei Prefectului Sălaj, în perioada în care s-a aflat la comanda Batalionului 317 Sprijin Logistic “Voievod Gelu”, în acţiunile de combatere a pandemiei COVID 19 (transport vaccin, campanii de vaccinare, centre de vaccinare), situaţii de urgenţă (secetă) şi ori de câte ori s-a solicitat sprijinul cadrelor MApN din Zalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *