Comuna Lozna se modernizează cu primarul Alin Pocol la conducere

Comuna Lozna este condusă de primarul liberal Alin Pocol, un lider adevărat și dedicat comunității. În ultimii ani primarul a depus mai multe cereri de finanțare atât pentru modernizarea clădirilor publice, cât și pentru modernizarea infrastructurii rutiere și de utilități publice. 

Primarul Alin Pocol a finalizat de amenajat stații moderne de autobuz în toate satele aparținătoare comunei. Au fost amplasate stații de autobuz noi, acoperite și cu băncuțe din material rezistent.

Totodată, Primăria Lozna susține un mediu înconjurător curat, astfel că a amplasat în mai multe zone din comună puncte de colectare a deșeurilor selectiv – plastic, hârtie/carton și sticlă.

Primarul Alin Pocol a continuat investițiile din bugetul local și a finalizat de amenajat și asfaltat curtea interioară  a Primăriei, curtea Școlii, dar și o parcare generoasă în fața Primăriei.

Totodată au fost finalizate lucrările de reamenajare peisagistică a zonei centrale, unde s-a realizat un gard din beton, s-au plantat flori ornamentale, gazon, iar monumentul a fost reparat.

Amintim că primarul Alin Pocol a semnat mai multe contracte de finanțare pentru care urmează să fie demarată procedura de licitație, astfel încât în cel mai scurt timp să poată să înceapă lucrările de execuție:

  1. Asfaltare drumuri (6 kilometri) și construire 5 poduri (Anghel Saligny)
  2. Stație de încărcare electrică cu două puncte de încărcare amplasată lângă Școala Gimnazială nr. 1 din Lozna (PNRR)
  3. Eficiență energetică sediu Primări și Cămin Cultural Lozna (PNRR)

Primăria Lozna a scos la licitație construirea a două noi capele, câte una în loc. Cormeniș si loc. Preluci. Prima capelă mortuară din Lozna a fost finalizată cu succes în anul 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *