Comuna Pericei fruntașă la vaccinarea cetățenilor, după ce și primarul Boncidai s-a imunizat

Cetățenii comunei Pericei au înțeles că fără imunizare împotriva COVID-19 nu pot avea o viață normală, astfel că după ce au văzut că primarul Boncidai Csaba s-a vaccinat i-au urmat exemplul și s-au programat pentru vaccinare.

Practic, o echipă mobilă formată din medici și asistenți se deplasează în comunele din județ în urma unei programări prealabile făcută în baza unei liste de pacienți de minim 100 de persoane.

Comuna Pericei a fost prima comună în care a venit echipa mobilă pe data de 6 mai când a reușit să imunizeze peste 100 de persoane. Azi 27 mai echipa mobilă revine la Pericei să continue procesul de vaccinare și sunt programate 90 de persoane pentru rapel (a doua doză).

Primarul Boncidai Csaba s-a vaccinat și el cu vaccinul Moderna la Centrul de vaccinare Crasna, iar rapelul l-a făcut pe 10 mai, în prezent fiind imun în fața boli. Totodată edilul îndeamnă și sprijină cetățenii pentru a se vaccina împotriva COVID-19.

„Azi 90 de persoane sunt programate pentru a face rapel (a doua doză), iar alte 112 persoane s-au înscris pentru a se vaccina cu prima doză. Mulțumim echipei mobile de vaccinare pentru imunizarea și pentru serviciul prestat pentru a pune locuitorii comunei Pericei în siguranță”, a transmis primarul Comunei Pericei, Boncidai Csaba. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *