Primarul Dan Ghiurco vine în sprijinul jibouanilor și digitalizează serviciile Primăriei Jibou

Odată cu preluarea în 2016 a conducerii Primăriei Orașului Jibou de către ing. Dan Ghiurco, în calitate de primar, a reușit să schimbe total atât aspectul orașului, din gri să-l facă mai colorat, dar și să implementeze o sumedenie de proiecte care astăzi clasează Jiboul ca al doilea oraș important din județul Sălaj, surclasând Șimleul și Cehu Silvaniei.

Astăzi, Primăria Orașului Jibou a făcut un pas mare spre modernizarea administrației publice locale. Primarul Dan Ghiurco aduce vești bune pentru cetățenii orașului Jibou și digitalizează serviciile din primărie ❗️

Primăria Jibou vine în sprijinul cetățenilor cu servicii publice online. 💻
Ce puteți face cu ajutorul aplicației @Regista? ⬇️
✅ depuneți cereri online pentru diverse solicitări
✅ faceți Sesizări pe harta digitală a orașului Jibou
✅ faceți programări online pentru audiențe și alte servicii
✅ verificați stadiul solicitărilor depuse, de acasă, în timp real
✅ plătiți online taxe și impozite locale
✅ consultați documente de interes public
Aplicația Regista este un ajutor concret pentru Primăria Jibou, deoarece cetățenii pot comunica cu instituția de oriunde, chiar și de pe telefonul mobil, fără să se deplaseze la sediu.
https://jibou.regista.ro/


Pe lângă modernizarea infrastructurii mari – asfaltarea principalelor artere de circulație, extinderea rețelei de apă și canalizare, reabilitarea clădirilor publice (școli, grădinițe), dotarea Spitalului Orășenesc cu aparatură medicală de ultimă generație, primarul Dan Ghiurco a reușit și continuă să promoveze proiecte de investiții în beneficiul tuturor cetățenilor prin implementarea de proiecte sociale sau pe plan sportiv.
Unul dintre proiectele importante care este deja pornit este cel privind construirea unui bazin de înot didactic, astfel că Jiboul va fi prima localitate din județ care va beneficia de o astfel de investiție. Tot un proiect important care urmează să fie demarat la Jibou este construirea de locuințe sociale pentru cadrele medicale, profesori, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *