Conducerea Primăriei Jibou premiată de Episcopul Petroniu pentru sprijinul acordat bisericii

A fost sărbătoare mare la Catedrala Ortodoxă din Jibou, unde a fost prezent episcopul Sălajului, Petroniu, alături de un sobor de preoți. În cadrul evenimentului, arhiereul a felicitat public și a înmânat diplome de apreciere conducerii Primăriei Orașului Jibou, primarului Dan Ghiurco și viceprimarului Vlad Pașcalău, pentru sprijinul acordat bisericii. 

Duminică, 18 decembrie 2022, Preasfințitul Părinte Petroniu s-a aflat în mijlocul credincioșilor din orașul Jibou. Cu acest prilej, Preasfinția Sa a săvârșit Sfânta Liturghie în biserica cu hramurile „Sfântul Proroc Daniel” și „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”, împreună cu un sobor de preoți și arhidiaconi, între care s-au numărat și Preacucernicul Părinte Ionuț Pop, vicarul eparhial al Episcopiei Sălajului, Preacucernicul Părinte Arhid. Ionică Torcoș, secretarul eparhial al Episcopiei Sălajului și Preacucernicul Părinte paroh Dan Dregan, protopopul Jiboului.

Episcopul Sălajului, PS Petroniu, a acordat diplome de apreciere primarului Dan Ghiurco și viceprimarului Vlad Pașcalău pentru că s-au implicat în lucrările de înfrumusețare a lăcașului de cult, sprijină constant activitatea bisericii prin diverse evenimente: concert de pricesne, concert de colinde, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *