Consiliul Județean Sălaj depune 14 proiecte prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”

Consilierii județeni au aprobat astăzi, în ședință extraordinară, alte trei proiecte dezvoltare, care urmează să fie depuse pentru finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.
🛣 Sunt vizate trei tronsoane de drum județean, cu o lungime totală de 27 km:
➡️ DJ 110: Carastelec – DJ 108F
➡️ DJ 103N: limită județ Cluj – Halta Jebucu – Jebucu – Sfăraș – DN 1G
➡️ DJ 191D: DN 1H – Nușfalău – Boghiș – Valcău de Jos
Numărul total al proiectelor pentru care Consiliul Județean Sălaj solicită finanțare prin aceste program guvernamental ajunge, astfel, la 14, cu o valoare totală de 622 milioane de lei.
Întrucât că nu dispunem de venituri suficiente pentru a rezolva în întregime problemele județului, suntem preocupați să atragem resurse bugetare din toate sursele de finanţare pe care le avem la dispoziţie. În acest fel, maximizăm bugetul de investiţii şi reușim să implementăm cât mai multe proiecte în toate domeniile pe care le gestionăm, în vederea creșterii competitivității economice și îmbunătățirii condițiilor de viață ale sălăjenilor. Programul Național de Investiții «Anghel Saligny» reprezintă o oportunitate de care vrem să profităm la maximum, pentru a continua investițiile în dezvoltarea Sălajului. În acest sens, am pregătit proiecte prin care ne dorim să reabilităm 124 km de drumuri județene și să punem în siguranță patru poduri”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *