Directorul ADR NV, Marcel Boloș, în vizită la Primăria Orașului Șimleu Silvaniei

Fostul ministru al Fondurilor Europene în Guvernul Orban, Marcel Boloș – actualul director al ADR Nord-Vest, a făcut o vizită de lucru la Primăria Orașului Șimleu Silvaniei, unde a purtat discuții cu primarul Lazăr Cristian despre proiectele pe fonduri europene pregătite de administrația locală de sub Măgura.

„Am avut o nouă întâlnire cu președintele Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest, Marcel Boloș și cu echipa mixtă din Primăria Șimleu Silvaniei și specialiști din cadrul ADR Nord-Vest, pentru a pune la punct ultimele detalii legat de proiectele europene pe care le pregătim pentru perioada următoare.
Pregătirea documentațiilor e primul pas pentru a ne asigura că putem depune cereri de finanțare care să fie eligibile și să fie finanțate. E șansa noastră ca în anii care vin să avem un oraș respirabil și pus la punct. Toate proiectele sunt importante.
Avem nevoie de străzi modernizate, de un centru istoric reabilitat și vorbim aici de Cetatea Bathory dar și de alte clădiri, poduri, spații publice, care trebuie restaurate. Vom face pași concreți spre o regenerare urbană care va cuprinde mai multe proiecte atât pe partea de mobilitate cât și pe partea de spații verzi, modernizare școli, digitalizare.
Suntem mobilizați și cred că am parcurs cu bine primele etape.
Punem fundația pentru a construi durabil orașul. Le mulțumesc tuturor pentru implicare!”, a transmis tânărul primar Lazăr Cristian. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *