Managerul SCM Volei Zalău, Adrian Feher, vrea mai mult de la jucători și staff-ul tehnic

Vicecampioana României la volei masculin, SCM Volei Zalău, a reușit un start bun în noul sezon 2021-2022, bifând doar victorii, iar la finalul turului de campionat se poziționează în fruntea clasamentului.

Chiar dacă echipa înregistrează doar rezultate pozitive, ultimul joc disputat în etapa a III-a, cu Explorări Baia Mare, care a fost câștigat după cinci seturi, a adus nemulțumiri la nivelul conducerii.

Fostul mare jucător de volei, Adrian Feher, actualul manager al echipei, trage un semnal de alarmă și spune că echipa este departe de nivelul pe care îl dorește, dar speră ca jucătorii și staff-ul tehnic să revină la cea mai bună formă.

Adrian Feher, managerul secției volei din cadrul Sport Club Municipal Zalău a declarat că: “Putem spune că sunt două puncte câştigate cu noroc. Încă nu suntem echipa care ne dorim să fim şi mai avem de lucru la omogenitate şi la alte aspecte. Sper să ajungem cât mai rapid la forma pe care ne-o dorim şi la consistenţa în joc pe care ar trebui să o aibă o echipă cu pretenţiile Zalăului. Deocamdată suntem destul de departe. Sunt puţin nemulţumit, fiindcă am avut meciuri cu echipe accesibile şi nu jucăm încă ce trebuie. La Timişoara, adversarii au avut minge de set, cu Rapid nu reuşim să rulăm lotul, iar la Baia Mare suntem conduşi cu 2 – 1 şi câştigăm cu noroc. Sunt nişte semnale care îmi dau de gândit, dar sper ca antrenorii împreună cu jucătorii să le corecteze”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.